ΓΡ. ΤΑΣΙΟΣ: «ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ»

Το Παλαιοχώρι και τη Μεγάλη Παναγία του Δήμου Αριστοτέλη επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος, συνεχίζοντας τις περιοδείες  του στο Νομό. Συνομίλησε με συμπολίτες του που του εξέφρασαν την αγωνία τους για το αύριο, με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στην επένδυση της «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές, έργο που αναμένεται να αυξήσει σημαντικά την απασχόληση με σταθερές θέσεις εργασίας. «Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την περιβαλλοντική προστασία με τήρηση όλων των αντίστοιχων όρων της σύμβασης και τη συνέχιση των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων του Νομού μας, με συμμετοχή  της Αυτοδιοίκησης και των κοινωνικών εταίρων, φορέων και εργαζομένων, αλλά και να ενισχύσουμε τις θέσεις εργασίας με εξειδικευμένο προσωπικό από τον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Τάσιος και πρόσθεσε: 

«Είναι σημαντικό να κρατήσουμε τους νέους στην περιφερειακή μας ενότητα, να δημιουργήσουμε για αυτούς ευκαιρίες ώστε να βρουν σταθερή εργασία με καλές αποδοχές και να ενισχύσουμε το εισόδημά τους. Προϋπόθεση για να υπάρξει ευημερία ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Χαλκιδικής, είναι να διατηρήσουμε στο τιμόνι της χώρας μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ενθαρρύνουν τις επενδύσεις και βάζουν την ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας στην πρώτη γραμμή. Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες και θα καθορίσουν το μέλλον της Χαλκιδικής μας» τόνισε.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 9/5/2023