ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ!

Η χειρουργική επέμβαση της Μαρίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην κλινική του Παρισιού και σύμφωνα με την εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα που ανέλαβε αυτό το δύσκολο περιστατικό, όλα πήγαν κατ’ ευχήν, αφού κατάφεραν να αφαιρέσουν το γαγγλιονευροβλάστωμα, χωρίς να προκαλέσουν καμία βλάβη στα γειτονικά νεύρα και αγγεία.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το περιστατικό της Μαρίας, κάναμε ο, τι περνά απ’ το χέρι μας, ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε αυτό το μικρό αγγελούδι στην κλινική του Παρισιού. Χάρη στη πρωτοβουλία και άμεση δράση του Συλλόγου Φιλανθρωπικές Εθελοντικές Δράσεις Ενσυναίσθηση , τη συγκινητική κινητοποίηση της τοπικής κοινωνίας του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, καθώς και πολιτών απ’ όλα τα μέρη τη Ελλάδας και του εξωτερικού, καταφέραμε μέσα σε λίγες μόνο ημέρες το ακατόρθωτο!

Οι γονείς της Μαρίας σας ευχαριστούν μέσα από τα βάθη της ψυχής τους για ό, τι κάνατε για την κορούλα τους. Πέρασαν ώρες αγωνίας, ωστόσο η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας, τους έδωσαν τεράστια δύναμη και κουράγιο!

Το παρόν διάστημα, η μικρούλα μας αναρρώνει από το χειρουργείο, ενώ θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ακόμη ημέρες, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες μετεγχειρητικές εξετάσεις. Η μικρούλα μας είναι μαχήτρια και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα αναρρώσει πλήρως και πως θα επιστρέψει νικήτρια στην Ελλάδα!

Εμείς Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας για όσο διάστημα χρειαστεί, ενώ θα σας ενημερώνουμε για τυχόν εξελίξεις.

Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε πως όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Σας ευχαριστούμε θερμά!

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 11/5/2023]