ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΚΕΣ

Ακόμα ένα έργο αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της Αμμουλιανής που προετοιμάστηκε από την αρχή της δημοτικής θητείας και εντάχθηκε από τον Δήμο Αριστοτέλη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του ΥΠΕΣ το 2022, ξεκινά να υλοποιείται άμεσα.

Πρόκειται για το έργο αγροτικής οδοποιίας της Αμμουλιανής, προϋπολογισμού 245.719,15 € που αφορά στην ασφαλτόστρωση και βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών αγροτικής οδού, που συνδέει τον οικισμό της Αμμουλιανής και κινείται νότια σε μήκος 1.1 χλμ, παρέχοντας πρόσβαση στην παραλία «Αλυκές». 

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, υπέγραψε ήδη τη σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία, ενώ οι εργασίες που θα υλοποιηθούν χωρίζονται σε Έργα Οδοποιίας και σε Υδραυλικά Έργα για την απορροή των ομβρίων υδάτων και την αντιπλημμυρική προστασία του έργου.

«Ένας σημαντικός οδικός άξονας του νησιού μας, που χρησιμοποιείται από κατοίκους, αλλά και επισκέπτες της περιοχής, για την πρόσβαση στην παραλία των Αλυκών, προς παρόδιες ιδιοκτησίες αλλά και προς αγροτικές εκμεταλλεύσεις και κτηνοτροφικές μονάδες, σύντομα θα είναι πιο ασφαλής και πιο εξυπηρετική για όλους», δήλωσε σχετικά ο κ. Βαλιάνος. «Ακόμα ένα εργοτάξιο, ορατό σε λίγες μέρες προστίθεται σε μια σειρά εργοταξίων που τους επόμενους μήνες θα αποδείξουν πως μια διοίκηση η οποία λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά, μπορεί να ολοκληρώνει έργα ξεκινώντας από το μηδέν στην αρχή της θητείας και να τα κατασκευάζει πριν το τέλος της. Είχαμε υποσχεθεί αυτού του είδους τις αποδείξεις και πλέον τις παραδίδουμε στους συμπολίτες μας…»

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 21/3/2023]