ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δύο θέματα που αφορούν τη Χαλκιδική συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της διπλής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Συγκεκριμένα το Σώμα καλείται να εγκρίνει τη δωρεά οδοντιατρικής μονάδας στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου και τη δωρεά τηλεσκοπίου για τη λειτουργία του αστεροσκοπείου στο Χολομώντα Χαλκιδικής.

Αναλυτικότερα, η 18η ειδική συνεδρίαση θα αρχίσει στις 11.00 π.μ. και αφορά στη «Λήψη απόφασης αναφορικά με το πολυετές σχέδιο αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας Π.Κ.Μ., σύμφωνα με την παρ. 1.ε του άρθρου 176 του Ν. 3852/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει», με εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού Αθηνά Αηδονά.

Συγκεκριμένα:

Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 19η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας με τα θέματα ημερήσιας διάταξη αρθ. 9 και 10 να αφορούν την Χαλκιδκή:

  • ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση δωρεάς οδοντιατρικής μονάδας στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου. Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής
  • ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δωρεάς τηλεσκοπίου για τη λειτουργία του αστεροσκοπείου στο Χολομώντα Χαλκιδικής. Εισηγητής: Ιωάννης Γιώργος, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής.

 

[ΠΗΓΗ: https://www.halkidikifocus.gr/, 19/12/2022]