ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Βράβευση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής ως Εθνικός Νικητής στο Διαγωνισμό για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2022» από Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων.

Μια ακόμη διάκριση έρχεται να προστεθεί σε αυτές του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής. Η βράβευση για την πρόκριση στο Διαγωνισμό Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρηματικότητας 2022 “ΕΕΡΑ 2022”, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, με θέμα τη “Μεταρρύθμιση του Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος”, στο Περίπτερο 7, στην 86η ΔΕΘ.

Η απονομή του Εθνικού Βραβείου πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματέα Βιομηχανίας Θέμις Ευτυχίδου.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής συμμετέχει σε αυτό το διαγωνισμό μαζί με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας (ΣΕΓΕ), με το project WeNCoop, ενεργειακή κοινότητα γυναικών. Τον ΣΕΓΕ εκπροσωπεί η τεχνική σύμβουλος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, υπεύθυνη για τα ευρωπαϊκά προγράμματα  Λίνα Τσαλταμπάση

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρό του Ιωάννη Κουφίδη και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Στέλιος Χούτας και το μέλος ΔΣ Χρήστος Ρούζιος.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 13/9/2022]