Η ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟY

Η Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη συμμετείχε στην δράση “ έλα και εσύ να καθαρίσουμε μαζί την παραλία Ιερισσού “, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022. Είναι μια συλλογική προσπάθεια ευαισθητοποίησης των δημοτών κι επισκεπτών του Δήμου, αλλά και των πελατών του Κάμπινγκ. 

Με συντονισμένες δράσεις και την αρμονική συνεργασία των φορέων του Δήμου προσπαθήσαμε να συμβάλουμε έμπρακτα στην διαφύλαξη των καθαρών ακτών μας. Η συγκεκριμένη δράση μεριμνά για τον καθαρισμό της παραλίας Ιερισσού και τον παράκτιο και θαλάσσιο περιβάλλον του Κάμπινγκ , μέρος της παραλίας.

Η πρόεδρος της ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ κα Ζαμάνη Μαρία Ελένη τόνισε: ΄΄ αποδεικνύουμε για μια ακόμη φορά την περιβαλλοντική μας ευαισθησία και την εθελοντική μας διάθεση σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Η διαδικασία για τη διοργάνωση ενός εθελοντικού καθαρισμού είναι τόσο απλή, όμως το όφελος είναι τεράστιο. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την καταχώρηση των αποτελεσμάτων του καθαρισμού, αξιοποιούνται για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού, αλλά και την υποστήριξη της μελέτης της ρύπανσης με θαλάσσια απορρίμματα ώστε να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Δεσμευόμαστε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για καθαρές θάλασσες και ακτές του Δήμου Αριστοτέλη, στέλνοντας το μήνυμα ότι νοιαζόμαστε για τη θάλασσα και το μέλλον των παιδιών μας! ΄΄

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 25/9/2022]