ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 3.000 ΓΕΥΜΑΤΑ

 

Αθόρυβα και με επιμονή, ο Δήμος Αριστοτέλη, μεριμνά καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων, για τη στήριξη των ευπαθών δημοτών, τους οποίους προτρέπει συνεχώς να μειώσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους.
Σε συνεργασία με τη Μαθητική Εστία και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση “η Φροντίδα”, το προσωπικό του Δήμου μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» -που έχει ενισχυθεί και επεκταθεί το τρέχον διάστημα- αναμένεται μέχρι το τέλος των περιοριστικών μέτρων να έχει ήδη διανείμει σε ευπαθείς δημότες που δεν έχουν άμεση βοήθεια από συγγενείς, περισσότερα από 3.000 γεύματα.
Φυσικά, η παρασκευή και διανομή των γευμάτων θα συνεχιστεί για όσο διάστημα χρειαστεί και πραγματοποιείται με δαπάνες του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος σημείωσε σχετικά: «Με τη συμμετοχή του προσωπικού κοινωφελών δομών που βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας λόγω πανδημίας, έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ανάγκες συμπολιτών μας που πρέπει να μένουν στο σπίτι. Βρισκόμαστε έξω εμείς, για να μένουν οι ευπαθείς μέσα και θέλω να συγχαρώ το προσωπικό της “Φροντίδας” της Μαθητικής Εστίας και του Δήμου συνολικά, για την επιμέλεια που επιδεικνύουν στην εξυπηρέτηση κάθε πολίτη που το χρειάζεται, σε όλες τις κοινότητες.»