ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΕ ΙΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΑΡΝΑΙΑ

Πλημυρισμένες με αγάπη, ΜΟΥΣΙΚΕΣ και χαμόγελα, οι Τελετές Λήξης της Μουσικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αριστοτέλη, που πραγματοποιήθηκαν φέτος, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, σε Ιερισσό (Παρασκευή 10 Ιουνίου) και Αρναία (Τρίτη 14 Ιουνίου).

Οι Μαθητές από νωρίς, συμμετείχαν στις ετήσιες απολυτήριες εξετάσεις και έπειτα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επάνω στη σκηνή, παρουσιάζοντας είτε ατομικά είτε ομαδικά τις ικανότητές τους και οι βραδιές γέμισαν με νότες και αισιοδοξία από τις αθώες παιδικές φωνές που ηχούσαν στη ψυχή μας.

Ο Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου, κος Αστέριος Τζιτζιρίκας, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια όλων που έγινε φέτος και βλέποντας τη Μουσική Σχολή να ανακάμπτει και να «πληθαίνει», ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Μουσικής Σχολής κ. Άγγελο Καραπινίδη για τη διοργάνωση και για την επιμέλειά του καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τους Καθηγητές της Μουσικής Σχολής για την αφοσίωσή τους και την άψογη συνεργασίας τους με το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, το προσωπικό του ΑΠΚ και φυσικά τους γονείς και τους μαθητές της Μουσικής Σχολής, για την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξή που μας δείχνουν.

  • Η μουσική ενώνει……
  • Η μουσική αποτελεί παγκόσμια γλώσσα επικοινωνίας…….
  • Η μουσική είναι μια γλώσσα συναισθημάτων……..
  • Η μουσική ολοκληρώνει το άτομο………..
  • Η μουσική κάνει πιο έξυπνους ανθρώπους….
  • Η μουσική είναι κομμάτι του εαυτού μας. Χωρίς αυτήν δεν είμαστε πλήρεις………’’

Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 21/6/2022]