Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟ OPEN

Την ”Αρχόντισσα της Χαλκιδικής” την Αρναία και την  ανάδειξή της ανάμεσα στα ομορφότερα χωριά της Ελλάδας από το αμερικανικό δίκτυο CNN το 2019 και φέτος από το Υπουργείο Τουρισμού που επίσημα ξεχωρίζει την Αρναία ως ένα από τα τρία ομορφότερα χωριά της χώρας, παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση στο OPEN – Το Ανοιχτό Κανάλι, ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος.

Η “αρχόντισσα της Χαλκιδικής” Αρναία, μετά από αίτημα και υποβολή φακέλου από το Δήμο Αριστοτέλη, προκρίθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού μαζί με δύο ακόμα χωριά της Ελλάδας, για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Πρωτοβουλία με την επωνυμία “BEST TOURISM VILLAGES” του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (UNWTO)

Ο Δήμος Αριστοτέλη ενημερώθηκε επισήμως από το Υπουργείο Τουρισμού, ότι η Ομάδα Εργασίας που συστάθηκε με απόφαση της Υφυπουργού Τουρισμού κ. Σοφίας Ζαχαράκη, στην τελική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων συμμετοχής, προκρίνει τη συμμετοχή στην Πρωτοβουλία “Best Tourism Villages” των Δήμων Αριστοτέλη (Αρναία Χαλκιδικής), Ηγουμενίτσας (Πέρδικα Θεσπρωτίας) και Σάμης (Φισκάρδο Κεφαλλονιάς).

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 29/6/2022]