ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι είναι οι ξενοδόχοι στη Χαλκιδική. Η αγορά της Ρωσίας και της Ουκρανίας μπορεί να χάθηκε ωστόσο θετικά είναι τα μηνύματα από τις προκρατήσεις Άγγλων, Γερμανών και Γάλλων, ενώ ποντάρουν και στους Βαλκάνιους επισκέπτες.

Οι πρώτοι τουρίστες απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στα Φλογητά Χαλκιδικής. Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι ξενοδόχοι, όπως λένε καλούνται να λύσουν τη πιο δύσκολη εξίσωση του καλοκαιριού, την αύξηση του ενεργειακού κόστους και του πολέμου στην Ουκρανία.

Ωστόσο, όπως φαίνεται Ιούλιος και Αύγουστος θα δώσουν ανάσα στον τουρισμό. Ήδη η πληρότητα αγγίζει το 50% φτάνοντας σε επίπεδα πριν από την πανδημία.

Η αγορά της Ρωσίας και Ουκρανίας μπορεί να χάθηκε ωστόσο θετικά είναι τα μηνύματα από τις προκρατήσεις Άγγλων, Γερμανών και Γάλλων που επιλέγουν τη Χαλκιδική αυτό το καλοκαίρι ενώ ποντάρουν και στους Βαλκάνιους επισκέπτες.

Οι 50.000 θέσεις εργασίας που έμειναν κενές λόγω της πανδημίας ευελπιστούν ότι καλυφθούν ακόμη και από εποχιακο εργατικό δυναμικό του εξωτερικού.

Δείτε εδώ ένα σχετικό βίντεο

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 28/4/2022]