ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΪΟΥ: ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΛΟΓΩ ΠΑΣΧΑ, ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

Η καταβολή των κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Μαΐου στους συνταξιούχους, αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Τρίτη 19 Απριλίου, καθώς το Πάσχα φέτος πέφτει στις 24 Απριλίου.

Οι ημερομηνίες πληρωμής για τους συνταξιούχους όλων των Ταμείων των συντάξεων Μαΐου 2022 είναι οι εξής:

  • Στις 19 Απριλίου 2022, Μεγάλη Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τ. ΟΑΕΕ, τ. ΟΓΑ, τ. ΕΤΑΑ, τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 20 Απριλίου 2022, Μεγάλη Τετάρτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.
  • Στις 21 Απριλίου 2022,Μεγάλη Πέμπτη, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες, τον ΟΤΕ και το Δημόσιο και ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Οι επίσημες ημερομηνίες είναι οι παραπάνω, ωστόσο οι συνταξιούχοι που πληρώνονται στις 19 Απριλίου, ημέρα Μεγάλη Τρίτη, θα δουν ωστόσο τα χρήματα στο ΑΤΜ νωρίτερα, λόγω του Πάσχα των Καθολικών.

Δηλαδή, θα μπορούν να κάνουν ανάληψη των χρημάτων από τις 14 Απριλίου.

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 11/4/2022]