ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΡΓΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΕΛΙΟ ΒΑΛΙΑΝΟ

Με μια ειδική έκδοση 24 σελίδων που περιλαμβάνει τον απολογισμό έργου από τον Δήμαρχο Στέλιο Βαλιάνο για το προηγούμενο έτος – και η οποία θα είναι διαθέσιμη τόσο σε διαδικτυακή μορφή, όσο και έντυπη στους δημότες – υποδέχεται το 2022 ο Δήμος Αριστοτέλη, ξεπερνώντας έτσι τον σκόπελο τα πανδημίας που περιορίζει τις δυνατότητες διοργάνωσης ανοιχτών εκδηλώσεων απολογισμού, όπως αρχικώς εξεταζόταν.

Ο πυκνογραμμένος απολογισμός του 2021, με τίτλο «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ», αποτελεί πιστοποιητικό προσήλωσης στη φιλοσοφία «Ένας Δήμος – 16 πρωτεύουσες» της Διοίκησης του Δήμου και της Δημοτικής παράταξης «Ομοφωνία».

Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει οριζόντια έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχουν ήδη ξεκινήσει και υλοποιούνται στο σύνολο των οικισμών (π.χ. 5.000.000 για νέο ηλεκτροφωτισμό και 3.000.000 για 23 χλμ ασφαλτοστρώσεων σε 90 εσωτερικές οδούς όλων των οικισμών), με πλήθος έργων για ύδρευση, αποχέτευση και άλλες υποδομές σε εξέλιξη, αλλά και ένα τεράστιο έργο για την προετοιμασία μιας νέας γενιάς υποδομών και παρεμβάσεων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 22.000.000 ευρώ που μέσα σε δύο χρόνια σχεδιάστηκαν, έφτασαν σε μελετητική ωριμότητα και έχουν υποβληθεί ή έχουν ήδη ενταχθεί προς χρηματοδότηση, σε διάφορα προγράμματα («Αντώνης Τρίτσης», ΥΜΕΠΕΡΑΑ, Πράσινο Ταμείο, κ.α.), με στόχο να ξεκινήσει η υλοποίησή τους μέσα στην επόμενη διετία!

Εκτεταμένες αναφορές, γίνονται στα θέματα της καθημερινότητας, στη διαχείριση κρίσεων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Δήμος Αριστοτέλη  (πανδημία, καιρικά φαινόμενα, κ.α.), στα οικονομικά του Δήμου, στην κοινωνική πολιτική, στη στάση του Δήμου Αριστοτέλη στο θέμα της μεταλλευτικής δραστηριότητας, αλλά και στο πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Δείτε την ειδική έκδοση του Απολογισμού 2021 του Δήμου Αριστοτέλη στο link που ακολουθεί: https://issuu.com/aristoteles_municipality/docs/apologismos_dimoy_aristoteli 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 2/1/2022]