ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Η Κ. ΜΑΡΙΑ ΕΝΕΧΗΛΙΔΟΥ

Η πορεία στην Αυτοδιοίκηση είναι μια συναρπαστική περιπλάνηση.

«Είναι που καλείσαι να τοποθετήσεις τα κομμάτια που λείπουν σε ένα τεράστιο παζλ δημιουργίας, είναι που πρέπει να ακουμπήσεις το ‘καθημερινό’ ώστε να το κάνεις όσο πιο προσβάσιμο μπορείς, είναι που εμπνέεσαι ώστε να συνθέσεις νέα παραγωγικά δεδομένα ενταγμένα στις προδιαγραφές του άριστου, είναι που δουλεύεις πάνω τους με ψυχή και μυαλό και που νιώθεις ότι δίνεσαι παθιασμένα στον τόπο που σε γέννησε» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή της η επανεκλεγείσα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη κ. Μαρία Ενεχηλίδου και συνεχίζει τονίζοντας:

«Μετά από 2,5 χρόνια στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη, η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Δημάρχου Στέλιου Βαλιάνου και των συναδέλφων μου δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και της ελάσσονος μειοψηφίας προς το πρόσωπό μου, ενδυναμώνει και ενισχύει ό,τι με ωθεί να συνεχίσω ακόμη πιο ώριμα και κατασταλαγμένα. Με περισσότερη ένταση, στοχοπροσήλωση και απόδοση.

Η διαδρομή αυτή όμως οφείλεται καταρχάς στους συνδημότες μου, οι οποίοι μου έδωσαν την εντολή και την ευκαιρία να πορευθώ με συγκρότηση στον αυτοδιοικητικό χώρο, νιώθοντας τη δύναμη και τη δυναμική της προσφοράς. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Ευχαριστώ το ανθρώπινο δυναμικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες του Δήμου Αριστοτέλη, γιατί μετατρέπουν το όραμα σε έργο. Γιατί σχεδιάζουν και συνδημιουργούν. Γιατί συνθέτουν τον κορμό και τον ιστό της παραγωγικής ικανότητας του Δήμου Αριστοτέλη.

Ευχαριστώ τους Προέδρους και συμβούλους των Τοπικών Κοινοτήτων για τη δυνατότητα που μου παρέχουν να εργασθώ μαζί τους ως συνοδοιπόρος: όταν είσαι εργάτης στο έργο σου, τότε το έργο σου έχει εύρος, απήχηση, ζωντάνια και αποδοχή.

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου – μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη για τη στήριξη και τη συμπαράσταση, σε μια περίοδο που οι υγειονομικές συνθήκες δημιούργησαν πρωτοφανή δεδομένα στα παγκόσμια χρονικά – ακόμη και στον τρόπο διεξαγωγής των δημοτικών συνεδριάσεων.

Ευχαριστώ τέλος το Δήμαρχο Αριστοτέλη, Στέλιο Βαλιάνο, γιατί με πίστεψε και αναγνώρισε σε εμένα ικανότητες και αρετές. Του υπόσχομαι ότι θα ανταποκριθώ με ακόμη μεγαλύτερη ζέση και αφοσίωση, τιμώντας όλα και όλους που ακουμπούν στο θεσμό που υπηρετώ».

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 9/01/2022]