ΑΝΑΒΑΣΗ ΤΑΞΙΑΡΧΗ-ΑΡΝΑΙΑΣ 27/28/11/2021

Η εκδήλωσή τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αριστοτέλη, με την συμμετοχή τοπικών κοινοτήτων στην διαδρομή.

Ελάχιστες θέσεις έχουν απομείνει για όσους θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτή μας την περιοδεία, που θα είναι μία πραγματική έκπληξη για τους γνώστες τέτοιων εκδηλώσεων.

Η καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών είναι η 24:00 της 21 /11/2021. Για την συμμετοχή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Π.Α.Σ.ΧΑ, Κο Κεχαγιόγλου στο 6977414525 ή στείλτε την αίτησή σας στο mail: kebabis@otenet.gr 

Κατά την διάρκεια της πορείας μας, θα γίνει ένα απλό ευχάριστο παιχνίδι τύχης με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, που στο τέλος, θα αναδειχθούν εννέα πληρώματα (οδηγός -Συνοδηγός) κατακτητές κυπέλων, χωρίς το άγχος χρονομετρήσεων κ.λ.π.

Θέλουμε ο σύλλογός μας να είναι χρηστικός και μέσα από το χόμπι μας, να αναδείξουμε περιοχές της Ελλάδας μας, που είναι ξεχασμένες. Σας δίνουμε λοιπόν τις πληροφορίες για να μάθετε περισσότερα από τις περιοχές που θα διαβούμε με τα ιστορικά μας οχήματα.

Σε όλους και όσους ακόμη δεν θα έχουν αυτή την ευκαιρία, ας διαβάσουν λίγες γραμμές για τους τόπους της πατρίδας μας που έχουν πλέον ξεχαστεί, μιας και οι αυτοκινητόδρομοι δεν τα διασχίζουν σήμερα.

Παρακάτω σας βάζουμε την σειρά με την οποία θα περάσουμε σε αυτήν μας την εκδήλωση. Οικισμοί μικροί αλλά και μεγαλύτεροι που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε διαβεί. Οι περισσότεροι οικισμοί δημιουργήθηκαν από προγόνους των σημερινών κατοίκων, οι οποίοι ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους, ήρθαν στην μητέρα Ελλάδα, όπου με πολύ δουλειά και ιδρώτα, στέριωσαν και πρόκοψαν ξανά.

Νέα Καλλικράτεια

Νέα Σίλατα

Ελαιοχώρια

Νέα Τρίγλια

Νέα Τένεδος

Άγιος Παντελεήμων

Σήμαντρα

Βάβδος

Άγιος Πρόδρομος

Παλαιόκαστρο

Ταξιάρχης

ΑΡΝΑΙΑ

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 15/11/2021]