ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: «Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.»

Σχετικά με τη συνεχιζόμενη “μάχη” έναντι των επιπτώσεων της κακοκαιρίας “Μπάλλος” ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε: 

«Η “μάχη” συνεχίζεται με άοκνες προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων από πλευράς Δήμου, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιωτών. Οι διαρκείς αυξομειώσεις της έντασης των φαινομένων, δεν επιτρέπουν ούτε στιγμή εφησυχασμού. Ευχαριστώ από καρδιάς…

όλους όσοι μετέχουν με αυταπάρνηση σ` αυτή την προσπάθεια, με στόχο ο απολογισμός των ζημιών να παραμείνει στα χαμηλότερα δυνατά επίπεδα. Πληγέντες δημότες μας, σε Ολυμπιάδα, Ιερισσό και άλλες κοινότητες του Δήμου, πρέπει να έχουν και θα έχουν όλη τη στήριξη που δικαιούνται. Προς το παρόν, δίνουμε τη “μάχη” μέχρι την οριστική εκτόνωση του κύματος κακοκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση για την Ιερισσό, επιβεβαιώνεται η ανάγκη συνέχισης και ολοκλήρωσης του αντιπλημμυρικού έργου της Τζούρβας για την οποία εργαζόμαστε, ενώ για την Ολυμπιάδα, ο “Μπάλλος” επιβεβαιώνει γνωστές εδώ και 21 χρόνια ανάγκες αντιπλημμυρικής θωράκισης της περιοχής. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι πλέον, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης θα μας αποδώσει τις αρμοδιότητες που διεκδικούμε, για την επίσπευση της σχετικής μελέτης που βρίσκεται σε φάση επανακατάρτισης με τον μελετητή να διαβεβαιώνει για ολοκλήρωση εντός του έτους.»

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 17/10/2021]