28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΏΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ – ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει γενική απόφαση για την πραγματοποίηση των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου. Τι κρίνει τις εξελίξεις.

Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, ξεκαθάρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με το ζήτημα των παρελάσεων. Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ:

«Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο “κόκκινο”. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο “κόκκινο” θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο “πράσινο” θα ισχύσουν στο “πράσινο”.»

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη.

Σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού, ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση, καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο που να μην έπραξε.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 30/9/2021]