ΣΑΚΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: ΈΡΧΟΝΤΑΙ 36ΑΡΙΑ

Παρένθεση ήταν οι δροσερές ημέρες με τις οποίες μπήκε ο Σεπτέμβριος, αφού το καλοκαίρι επιστρέφει με 36άρια, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούρογλου.

Ο μετεωρολόγος της δημόσιας τηλεόρασης αναφέρει πως η εβδομάδα που διανύουμε θα κυλήσει με ήλιο στις περισσότερες περιοχές, αλλά και αρκετή ζέστη, της οποία η κορύφωση αναμένεται να λάβει χώρα το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Η εν λόγω ζέστη θα γίνει και αρκετά ενοχλητική, για τους περισσότερους από τους ανθρώπους που θα παραμείνουν στα αστικά κέντρα, καθώς η θερμοκρασία είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τους 34 βαθμούς Κελσίου, ίσως και τους 35-36 βαθμούς Κεσίου.

Όλα αυτά θα συνδυαστούν με ερχομό αφρικανικής σκόνη, αλλά και μεγάλης υγρασίας, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό μείγμα που αναμένεται να είναι αποπνικτικό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώνει διαρκώς όσο περνούν οι μέρες και το Σάββατο θα ανέλθει στους 36 βαθμούς Κελσίου, οπότε και θα υπάρχει θολούρα και ιδιαιτέρες συνθήκες λόγω αυξημένης σκόνης και υγρασίας

 

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 14/9/2021]