ΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΩΝ

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας ανέφερε τα παρακάτω:

Το 1ο Φεστιβάλ Γεύσεων της Χαλκιδικής που διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και την ΑΝΕΤΧΑ μετατράπηκε σε μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων που γέμισαν την πλατεία της Νέας Φωκαίας στην πρώτη γιορτή παραδοσιακών προϊόντων που έγινε φέτος στον τόπο μας. 

 Η τεράστια γκάμα παραδοσιακών προϊόντων… που προσφέρει  η πλούσια γη της Χαλκιδικής και το μεράκι των παραγωγών που φτιάχνουν  εξαιρετικά παρασκευάσματα κέρδισαν τις εντυπώσεις. 

Οι θετικές κριτικές του κόσμου που κατέκλυσε την πλατεία της Νέας Φώκαιας για να γευτεί τα ντόπια προϊόντα του τόπου μας είναι ένα θετικό δείγμα των προσπαθειών που γίνονται για την ανάδειξη της τοπικής παραγωγής  στη χώρα μας και στο Εξωτερικό. 

Εμείς ως διοίκηση του Δήμου Κασσάνδρας στεκόμαστε στο πλευρό των τοπικών παραγωγών και των παρασκευαστών των οικοτεχνιών, για να καταφέρουμε  από κοινού να κερδίσουμε ένα μεγάλο στοίχημα. Την ανάδειξη της Κασσάνδρας σε  γαστρονομικό προορισμό συνδέοντας τα τοπικά προϊόντα,  και την ντόπια κουζίνα με τον Τουρισμό. 

Ευχαριστώ θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη   Γιάννη Γιώργο  και την βουλευτή Χαλκιδικής Κυριακή Μάλαμα που τίμησαν με  την παρουσία τους την εκδήλωση τον πρόεδρο της ΠΟΞ και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρήγορη Τάσιο που στήριξε την διοργάνωση και τον κόσμο που μας επισκέφτηκε. 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 7/9/2021]