ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ: ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

Έκκληση συμμετοχής για τη συγκέντρωση τροφίμων και άλλων ειδών προς ενίσχυση των πυρόπληκτων στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της πατρίδας μας, απευθύνει στους δημότες και στις τοπικές επιχειρήσεις ο Δήμος Αριστοτέλη.

Η συγκέντρωση των προϊόντων γίνεται στα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα από σήμερα κατά τις ώρες 10:00-14:00 και μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου, προκειμένου οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν να αποσταλούν άμεσα στο κέντρο διαλογής του Ερυθρού Σταυρού, με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Τα προϊόντα που συγκεντρώνονται είναι τα εξής:

  • Είδη διατροφής πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένα νερά, κονσέρβες, γάλα μακράς διάρκειας, τσάι, μακαρόνια, αλάτι, λάδι, ρύζι, κλπ).
  • Είδη προσωπικής υγιεινής (χαρτί υγείας, σαπούνι, οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, αφρόλουτρα , σαμπουάν, προσωπικά είδη καθαριότητας).
  • Ειδικά αντικείμενα για μωρά (παιδική τροφή, πάνες, μπιμπερό, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη).
  • Υγειονομικό υλικό (παυσίπονα παιδικά και ενηλίκων,  φυσιολογικό ορό, μάσκες, αντισηπτικά).
  • Είδη καθαρισμού ( απορρυπαντικά, πλαστικές σακούλες απορριμμάτων, κλπ).
  • Τροφές για ζώα.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος δήλωσε σχετικά: «Έχω πει αρκετές φορές, ότι το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου Αριστοτέλη, αντικατοπτρίζεται στα πρόσωπα των δημοτών μας και των επιχειρηματιών μας, που πάντα απλώνουν χείρα βοηθείας σε όσους υποφέρουν.  Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη φορά θα είναι παρόντες στην προσπάθεια να δείξουμε, όλοι μαζί, την αλληλεγγύη μας στους συμπατριώτες μας που δοκιμάζονται από την καταστροφή που έπληξε τον τόπο τους και τις περιουσίες τους.»

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 9/8/2021]