TO SANI FESTIVAL ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

To Sani Festival επιστρέφει θεαματικά μετά από μια περίοδο παύσης, να μας θυμίσει τη δύναμη της μουσικής, τη σημασία της επανεκκίνησης, την αξία της συνάντησης.

Νέοι δημιουργοί και ζωντανοί θρύλοι της διεθνούς σκηνής, Έλληνες καλλιτέχνες με το δικό τους αποτύπωμα, σε ένα πρόγραμμα που εμπεριέχει τον ρυθμό της μελωδίας και τον παλμό μιας διοργάνωσης που παραμένει πιστή στις αξίες και τα χαρακτηριστικά της: την πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και ποιότητα, τη δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ τουρισμού και πολιτισμού.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Λόφος της Σάνης, στο μαγευτικό Sani Resort στη Χαλκιδική, θα φωτιστεί ξανά, θα γίνει και πάλι το σκηνικό των θερινών μας μουσικών συναντήσεων, το σημείο όπου η θάλασσα, ο ουρανός και το πράσινο συνυπάρχουν αρμονικά. Και τα στοιχεία αυτά δημιουργούν όλες εκείνες οι προϋποθέσεις που είναι ικανές να δώσουν δύναμη στο άκουσμα της τέχνης και να δημιουργήσουν εμπειρίες «μυσταγωγίας», να συνθέσουν ξανά την μαγεία του Sani Festival που έχει αφήσει το στίγμα του στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας.

Λίγο πριν συμπληρώσει μια συνεχή παρουσία 30 ετών, το Sani Festival μετρά μια μεγάλη απουσία: αυτή της επί σειρά ετών καλλιτεχνικής διευθύντριας του, Όλγας Ταμπουρή -Μπάμπαλη. Η επανεκκίνηση ενός θεσμού που με τόσο πάθος υπηρέτησε και ανέδειξε, δε θα μπορούσε παρά να αφιερωθεί στην ίδια. 

Δείτε εδώ αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 30/6/2021]