ΝΕΟ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, ως Φορέας του Δήμου Αριστοτέλη, που δραστηριοποιείται στους τομείς, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού, του τουρισμού και του περιβάλλοντος, έχει ως κύριο στόχο και σκοπό την τουριστική και πολιτιστική προβολή ,την ανάπτυξη του Δήμου, καθώς και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου μας με το μέγιστο δυνατό τρόπο.

Ο αθλητισμός ως έννοια συμβάλει στην βελτίωση του βιοτικού επίπεδου των αθλουμένων, στην καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, στην αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και στην αναψυχή των αθλουμένων.

Ως υπάρχουσα Διοίκηση έχοντας υπόψη όλα τα παραπάνω και εφόσον το ΝΠΔΔ, είναι υπεύθυνο για την συντήρηση και την βελτίωση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, αποφασίστηκε η αγορά ενός χλοοκοπτικού τρακτέρ για την ορθότερη λειτουργία του ανοιχτού γηπέδου της Τ.Κ Βαρβάρας.

Η παραπάνω δαπάνη δόθηκε με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ποδοσφαίρου, στις 04 Απριλίου 2021, όπως ανακοινώθηκε, έπειτα από τόσους μήνες αδράνειας λόγω των μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19. Η ομάδα της Βαρβάρας αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική ομάδα του Δήμου μας που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου, της παραχωρούμε λοιπόν το τρακτέρ της φωτογραφίας για την συντήρηση του γηπέδου της και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Τέλος, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του Δήμου μας και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο, θα κάνει το καλύτερο δυνατό για όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και την προώθηση του αθλητισμού στον Τόπο μας.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 29/3/2021]