ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΞΑΝΑ- ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ

Μετά την πρώτη φάση διανομής, δωρεάν γευμάτων, στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη, η οποία στηρίχθηκε ,κυρίως, στις γενναίες χορηγίες (χρηματικές και υλικές) των εταιρειών ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε και ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε, ξεκινάμε και πάλι μια νέα- σύνθετη προσπάθεια.

Στις δύσκολες ώρες που όλοι ζούμε με αυτή τη μάστιγά που έχει πλήξει όλο τον πλανήτη κανένας δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος. Στην προσπάθειά του ο Δήμος να συνδράμει με κάθε δυνατό μέσο έτσι, ώστε να μη μείνει “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ” , πραγματοποιεί μία δράση δύο ταχυτήτων.

Το ΠΡΩΤΟ σκέλος περιλαμβάνει την καθημερινή παράδοση ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ κατ’ οίκον σε ευάλωτα νοικοκυριά και ασθενείς, τα οποία θα ξεπεράσουν τις 8.000, ενώ το ΔΕΥΤΕΡΟ αφορά στο διαμοιρασμό τροφίμων σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά.

Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι, πέρα από τις προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου για εξεύρεση χορηγιών, ζητούμε και τη δική σας συμβολή για να μπορέσουμε να καλύψουμε μεγαλύτερο μέρος των αναγκών ή αν θέλετε η προσφορά μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου και της γιορτινής περιόδου που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.

Τα σημεία συλλογής τροφίμων είναι:

Α) στο Δημαρχείο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καθόλη τη διάρκεια λειτουργίας του (8.00 π.μ -15.00 μ.μ).

Β) στα ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( 8.00 π.μ- 15.00 μ.μ).

Γ) στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.

Δ) στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ.

Ε) στην ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΩΝ.

Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων είναι διαρκής και δυναμική. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, γι αυτό και στεκόμαστε με πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού μας ρόλου δίπλα στους συνανθρώπους μας, υιοθετώντας νέες πρακτικές και πρωτοβουλίες και προχωρούμε στην υλοποίησή τους προκειμένου να τους στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Ας παλέψουμε όμως και όλοι μαζί για να στρέψουμε για λίγο το βλέμμα μας στους άλλους και να συνδράμουμε με αυτό το ελάχιστο για να μη μένει “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ”.

«Κοινωνική πολιτική και αλληλεγγύη στην πράξη χρειάζεται αδελφέ και όχι λόγια! Ό,τι άλλο, είναι ασπιρίνες σε καρκινοπαθή».(Α.Χασμαν)

Συνεχίζουμε…