ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 θα γίνει η Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων του Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αριστοτέλη στους δικαιούχους των Κοινοτήτων Ιερισσού, Γοματίου, Πυργαδικίων, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης, Αμμουλιανής και Στρατωνίου από τους χώρους της δομής στο Περιφερειακό Ιατρείο Ιερισσού.

Την ίδια ημέρα θα γίνει η διανομή και στους δικαιούχους των υπόλοιπων Κοινοτήτων του Δήμου από χώρους των Δημοτικών Καταστημάτων Αρναίας και Μ. Παναγίας. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 23770 22791.

Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους πολίτες ή τους επαγγελματίες της περιοχής μας και όχι μόνο επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου Αριστοτέλη για την παροχή βοήθειας και υποστήριξης στους συμπολίτες μας και την δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μπορούν ενισχύσουν την προσπάθεια του Δήμου με την δωρεά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αριστοτέλη στον αριθ. τηλ. 23770 22791.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 19/12/2020]