ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Συνεχίστηκε σήμερα η διενέργεια τεστ Covid-19 στο σύνολο του προσωπικού του Δήμου Αριστοτέλη που συνδέεται με τη Δημοτική Ενότητα Αρναίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος:

Η δράση γίνεται για να εξασφαλίσουμε ότι οι άνθρωποι (έτσι κι αλλιώς μέρος του τοπικού πληθυσμού) , που βρίσκονται στην καθημερινή υπηρεσία του δημότη μας ,είναι υγιείς και μπορούν να συνεχίσουν αδιάπτωτα να προσφέρουν σε όλους μας τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα σε μια δυσκολη συνθήκη.

Υπενθυμίζω ότι εδώ και μέρες έχουμε υποβάλει αίτημα για τεστ και στο γενικό πληθυσμό του Δήμου, αλλά τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ δεν επιτρέπουν την ικανοποίηση του αιτήματος εν μέσω lockdown.Όμως ,αγαπητοί μου, το κρίσιμο δεν είναι η διενέργεια τεστ. Το κρίσιμο είναι η τήρηση των μέτρων, η ατομική ευθύνη και ο αυτοπεριορισμός μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που είναι επιβεβαιωμένα φορείς του ιού, που εμφανίζουν συμπτώματα ή που έχουν έρθει σε στενή επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και δεν περιορίζουν στο μηδέν τις μετακινήσεις τους από την κατοικία τους.

Είναι η ώρα να αποδείξουμε τη διάθεση μας να υπερασπιστούμε την κοινωνία που μας περιβάλει.

Είναι η ώρα να δείξουμε όλοι τα αντανακλαστικά μας απέναντι στην ίδια τη ζωή και στο αγαθό της υγείας.

Υποβάλλω και δημοσίως τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς όσων συνανθρώπων μας έχασαν τη μάχη με τη ζωή κόντρα στον αόρατο εχθρό.

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 16/11/2020]