ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Η Παρουσίαση του περιπατητικού προγράμματος και της υποδομής του δήμου Αριστοτέλη πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mount Athos Resort στην Ιερισσό Χαλκιδικής από τον Δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη κ. Στυλιανό Βαλιάνο.

Τόνισε μεταξύ άλλων Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Ενεχηλίδου, πριν δώσει το λόγο στον Δήμαρχο κ Βαλιάνο, τόνισε τα εξής: 

Σήμερα θα μιλήσουμε μόνο για trekking στους τρεις πράσινους ορεινούς όγκους, και στα 300 km ακτογραμμής από το Χολομώντα μέχρι τα καρούλια του Αγίου όρους

Πάνω από 1000 δασικά μονοπάτια πριν τον Άθωνα συνθέτουν αμέτρητα χιλιόμετρα τουριστικών περιηγήσεων. Αμέτρητα μας έλεγαν οι δασικοί υπάλληλοι και οι ντόπιοι κυνηγοί, να τα αξιοποιήσουμε μας έλεγαν οι τοπικοί ξενοδόχοι και εμείς τους ακούσαμε όλους με προσοχή και ευλάβεια, συνεργαστήκαμε μαζί τους, άλλωστε αυτό αποτελεί αρχή καθετί που γίνεται έχει πρωταγωνιστές και συντονιστές τους ντόπιους αυτοί ορίζουν αυτοί δημιουργούν σε αυτούς ανήκουν ανήκει το αύριο.

Μετατρέψαμε μέσα σε έναν μόλις χρόνο τις διαδρομές που τύλιξαν με τις μυρωδιές του δάσους τα νεανικά μας όνειρα σε λόγο και τρόπο προώθησης της περιοχής μας πώς θα μας το πει αμέσως τώρα ο Δήμαρχος Αριστοτέλης κ. Στυλιανός Βαλιάνος ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά την τουριστική προώθηση της περιοχής δίνοντας το στίγμα της βαρύτητας που εμείς οι αιρετοί εκπρόσωποι αυτού του τόπου επιλέξαμε να δώσουμε στην τουριστική του ανάπτυξη και προώθηση.

Δείτε σε αυτό το βίντεο την παρουσίαση:

[ΠΗΓΗ: https://ergoxalkidikis.gr/, 5/10/2020]