ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Σε έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και των όρων διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρων οχημάτων που θα ενισχύσουν την καθημερινή προσπάθεια για την καθαριότητα στις κοινότητες του Δήμο Αριστοτέλη, προχώρησε στην τελευταία της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.

Ο διαγωνισμός που θα διεξαχθεί στο προσεχές διάστημα, αφορά στην προμήθεια δύο απορριμματοφόρων, ενδεικτικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ (198.400 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για την προμήθεια των δύο οχημάτων, υπάρχει εγκεκριμένη επιχορήγηση 150.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», ενώ το υπόλοιπο ποσό θα διατεθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Αριστοτέλη.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, δήλωσε σχετικά:

«Σε πείσμα πολλαπλών δυσχερειών, ο αρμόδιος για την καθαριότητα Αντιδήμαρχος Αλέκος Αντωνίου, μπορεί να υπερηφανεύεται για το ορατό αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς της Υπηρεσίας Καθαριότητας σε όλες τις κοινότητες του Δήμου, γεγονός για το οποίο θέλω και δημόσια να συγχαρώ τον ίδιο και το προσωπικό που φροντίζει την.. μισή αρχοντιά του τόπου μας. Σε πείσμα των ιδίων δυσχερειών, εκμεταλλευόμαστε κάθε δυνατό πόρο για να ενισχύσουμε την προσπάθειά τους με την προμήθεια δύο απορριμματοφόρων, που σύντομα θα έχουν στη διάθεσή τους. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ. Στόχος μας είναι, στο τέλος της τετραετίας, η υλικοτεχνική υποδομή, αλλά και η επίδοση του Δήμου στον τομέα της καθαριότητας, να έχουν αυξηθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.»

 

[ΠΗΓΗ: https://aetoshal.blogspot.com/, 20/5/2020]