ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 13.00΄ ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του Παγχαλκιδικού Συλλόγου  «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στην αίθουσα Ιφιγένεια, στο «Χωριό της Ειρήνης», στην Καρδία.

Πολύς ο κόσμος που προσήλθε  από τη Θεσσαλονίκη και από κωμοπόλεις της Χαλκιδικής, που μέσα σε μία εντυπωσιακή, ευρύχωρη και καλαίσθητη αίθουσα διασκέδασε με τους ήχους της ορχήστρας (παρέας)  του Κώστα Τσολοδήμου. Διασκέδασε με την ψυχή του.

Εντυπωσιακή υπήρξε η εμφάνιση του νεανικού χορευτικού τμήματος του Συλλόγου  που παρουσίασε χορούς από την Μικρά Ασία αφού πολλές περιοχές της Χαλκιδικής έχουν ρίζες από τις αλησμόνητες πατρίδες… .

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μέλη και φίλοι του Συλλόγου από την Χαλκιδική και την Θεσσαλονίκη, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Θεσσαλονίκης  κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Θεσ/νίκης κ. Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας των Πετροκεράσων κ. Αθανάσιος Καλαφάτης, ο πρώην Υπουργός κ. Χρήστος Πάχτας, ο επίτιμος πρόεδρος του Π.Σ. κ. Μιχαήλ Καρτσιώτης, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος  Κυριών Θεσσαλονίκης κ. Χαρούλα Σαββαΐδου κ.α.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ιωάννης Κοτσάνης στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που παραβρέθηκαν στον χορό, τους δωρητές της πλούσιας λαχειοφόρου   αγοράς και όλους όσους συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Όλα κύλησαν ομαλά και με πολύ γλέντι ως αργά το απόγευμα.  

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com/, 13/2/2020]