ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αυξημένο αριθμό παιδιών σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον θα εξυπηρετεί στο εξής ο Παιδικός Σταθμός της Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, μετά την αναθεώρηση της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας, στην οποία προέβη η Δημοτική Αρχή. 

Για να τηρηθούν οι νέες προδιαγραφές πραγματοποιήθηκαν…

αναγκαίες εργασίες κατασκευής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις υγιεινής. Μάλιστα, οι εργασίες εξελίχθηκαν σε μέρες και ώρες τέτοιες, ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία του παιδικού σταθμού. 

Πλέον παρέχονται υπηρεσίες σε ακόμη έξι (6) οικογένειες, (31 από 25 με την προηγούμενη άδεια λειτουργίας), με  δυνατότητα εγγραφής επιπλέον μέχρι 10%, πέραν της δυναμικότητάς του σε 34 θέσεις.

Ο Παιδικός Σταθμός Ιερισσού είναι Μονάδα Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής και Διαπαιδαγώγησης, που φροντίζει νήπια μέχρι την ηλικία εισαγωγής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και τους παρέχει καθημερινή φύλαξη, φροντίδα, ημερήσια διατροφή, διαπαιδαγώγηση & ψυχαγωγία, συμβάλλοντας ιδιαίτερα στη στήριξη οικογενειών του Δήμου μας, ειδικά σε περιπτώσεις εργασίας και των δύο γονέων ή άλλης κοινωνικής συνθήκης που καθιστά αυτή τη στήριξη απαραίτητη.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος επισήμανε σχετικά τα εξής:

«Η κοινωνική μέριμνα αποτελεί για τον Δήμο μας διαρκή ευθύνη και ενασχόληση, όσο μεγάλος κι αν είναι ο φόρτος σε άλλους τομείς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπορούμε να στηρίξουμε περισσότερες οικογένειες απ` ότι πριν λίγο καιρό, έξι συνολικά, αλλά δεν θα πάψουμε την προσπάθεια για να μπορέσουμε να στηρίξουμε ακόμα περισσότερες στο μέλλον. Ευχαριστώ την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση “H Φροντίδα”, για την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας. Ιδιαίτερα όταν η προσπάθεια αφορά παιδιά, η καλή δουλειά, φέρνει διπλή ικανοποίηση.»

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com/, 21/12/2019]