ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ, ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, εταιρία με έδρα την Θεσσαλονίκη, διαφημίζει ήδη στο διαδίκτυο την δημιουργία μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, μπροστά από την περιοχή των Αρχαίων Σταγείρων, στην Ολυμπιάδα της Χαλκιδικής.

Οι κάτοικοι και οι τοπικές Δημοτικές βρίσκονται σε εγρήγορση, ώστε να αντιμετωπιστεί άμεσα το φλέγον  θέμα που φαίνεται να έχει προκύψει.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ολυμπιάδας κύριος Πετράκης Ιωάννης μας δήλωσε 

“Δεν υπάρχει καμία απολύτως ενημέρωση, για την σχεδιαζόμενη επένδυση στην περιοχή μας και ιδιαίτερα σε έναν τέτοιο ευαίσθητο χώρο, όπως είναι ο αρχαιολογικός χώρος των Αρχαίων Σταγείρων, περιοχή που έζησε ο μεγαλύτερος Έλληνας φιλόσοφος Αριστοτέλης.

Περιμένουμε διευκρινίσεις από τις αρμόδιες αρχές που εξετάζουν το θέμα, ώστε να λάβουμε γνώση και να πράξουμε ανάλογα, ως η ενδιαφερόμενη τοπική κοινότητα”

Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής, μαζί με τις τοπικές δημοτικές αρχές, αναμένουν από τους αρμόδιους μία εξήγηση για τα δημοσιεύματα που βλέπουν στο διαδίκτυο, καθώς και την ιστοσελίδα της επιχείρησης, η οποία προβάλλει την επένδυση σαν να έχει ήδη πραγματοποιηθεί και βρίσκεται σε λειτουργία.

Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της επιχείρησης, η οποία διαφημίζει ήδη μια επιχειρηματική δραστηριότητα,  η οποία δεν έχει καν ξεκινήσει.

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 3/10/2019]