Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ….

Η κα Σοφία Σακοράφα, η οποία αν λεγόταν Παπαδοπούλου δεν θα ήταν τώρα βουλευτής, διότι πιστεύω ακράδαντα στην θεωρία του ονόματος που εντυπώνεται, απάντησε εκ μέρους του κόμματός της (σε ποιο κόμμα είναι τώρα, είπαμε; Ξέχασα… Α, ναι, στο ΜΕΡΑ25 του Βαρουφάκη…), επάνω στις προγραμματικές δηλώσεις του κου Μητσοτάκη.

Αναπόφευκτα η κα Σακοράφα, γνωστή συνοδοιπόρος του antigold «κινήματος», άρχισε να μιλάει και για την επένδυση των Σκουριών… Μόνο που όσοι γνωρίζουν θα παρατήρησαν πως η επιχειρηματολογία της κας Σακοράφα αντλήθηκε από την αντίστοιχη του Παρατηρητηρίου του Τόλη, δηλαδή δεν ήταν παρά φούσκες για άσχετους και για αριστερά κομματικά ακροατήρια.

Η κ. Σακοράφα «κατήγγειλε»! ότι το αποτέλεσμα είναι «οριστική και αμετάκλητη καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος και καρκίνος για όσους ζουν, σιτίζονται και υδρεύονται στη συγκεκριμένη περιοχή», ενώ δώρισε στον Πρωθυπουργό το βιβλίο του αείμνηστου Δημ. Γερμίδη «Μιά Ανθοδέσμη για τον Μίδα», που αναφέρεται ακριβώς σε αυτό.

Θα συνιστούσαμε στην κα Σακοράφα να κάτσει να διαβάσει τι γίνεται στην ΒΑ Χαλκιδική και να μην επαναλαμβάνει την ίδια μπουρδολογία που εδώ και μια δεκαετία έχει πλέον ξεφτίσει από την πολύ χρήση – και κατάχρηση.

Όλα όσα ανέφερε έχουν καταρριφθεί πολλάκις και χρησιμοποιούνται πλέον σε μαζώξεις antigold παρεών όπως στο «Αγωνιστικό Δεκαήμερο» στις Σκουριές, παλιές ομιλίες της Ιγγλέζη, άρθρα του Τόλη που αναπαράγονται στο Indymedia, κ.λπ.

Έχετε να μας πείτε κάτι φρέσκο και χειροπιαστό κα Σακοράφα; Από μπούρδες έχουμε χορτάσει 4 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ… Εξ’ άλλου η σοβαρότητα της επιχειρηματολογίας σας διαφαίνεται και στις απόψεις σας για την επένδυση του Ελληνικού: «Γνωρίζετε πολύ καλά ότι, αν παρ΄ ελπίδα υλοποιηθεί αυτό το έργο όπως το θέλει ο λεγόμενος επενδυτής, θα είναι οριστική ταφόπλακα για την Αττική»!!! 

Σοβαρά τώρα, κα Σακοράφα;