ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Το Φεστιβάλ Βαρβάρας επιστρέφει για ακόμα ένα καλοκαίρι στον ομώνυμο οικισμό που βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική σε υψόμετρο 600 μέτρων, στις 2 & 3 Αυγούστου 2019 και μας προσκαλεί όλους να απολαύσουμε ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες.

Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής έχουν φιλοξενηθεί τα προηγούμενα χρόνια στο φεστιβάλ ανάμεσα τους οι Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Θάνος Μικρούτσικος, ο Χ. Θηβαίος, Γ. Κούτρας, Γλυκερία κ.α

Για το 20ο Φεστιβάλ Βαρβάρας 2019 θα απολαύσουμε τους Πυξ Λαξ στις 3 Αυγούστου καθώς και τους Πέτρο Μάλαμα και Φώτη Σιώτα στις 2 Αυγούστου Το ίδιο βράδυ στις 2 Αυγούστου δύο ακόμη μεγάλοι καλλιτέχνες η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας θα ενώσουν τις φωνές τους και θα συμμετέχουν στο Φεστιβάλ.

Το καταπληκτικό κλίμα της περιοχής της Βαρβάρας, λόγω του υψομέτρου, θα κάνει αυτό το διήμερο μοναδικό αφού το φυσικό τοπίο δεν θα μας θυμίζει καθόλου ότι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού ενώ η τοπική κουζίνα με τα γευστικά της εδέσματα είναι ένας πειρασμός που θα πρέπει να ενδώσετε χωρίς τύψεις. Η διοργάνωση του φεστιβάλ είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας χρόνων του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας και Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβαριωτών Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διατηρήσουν την επαφή του οικισμού με το σήμερα.

20ο Φεστιβάλ Βαρβάρας 2019!

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

– Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιάννης Κότσιρας

– Πέτρος Μάλαμας – Φώτης Σιώτας

Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

– Πυξ Λαξ

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 25/7/2019]