7ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΚΡΗΤΗΣ

Στα πλαίσια της θεσμοθετημένης πλέον εκδήλωσης που διοργανώνει ο Σύλλογος Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας με τίτλο 7ο Αντάμωμα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 καλούνται όσοι Πολιτιστικοί φορείς ενδιαφέρονται να δηλώσουν τη συμμετοχή των χορευτικών τους τμημάτων το συντομότερο δυνατό.

Με συναισθήματα ριγηλής νοσταλγίας για την μακεδονική και κρητική παράδοση και με αισθήματα γνωριμίας για τους νεωτέρους συμμετέχοντες, ντυθείτε με τις παραδοσιακές σας φορεσιές και ελάτε να ανταμώσουμε στην Μεγάλη Παναγία.

Με δρώμενα, μουσική, χορό και κεράσματα διαθέστε πάνω απ’ όλα την αγάπη σας για την Παράδοση. Δεν θα είσαστε θεατές … θα είσαστε πρωταγωνιστές! Η συμμετοχή σας σημαίνει τιμή και χαρά για εμάς!

Για τον συντονισμό των συμμετοχών μπορούν οι Σύλλογοι να απευθύνονται με μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο syllogosmegalispanagias@gmail.com .Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία, θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 2/6/2019]