ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. ΕΣΥ;

Σύγχρονη εκπαιδευτική εμπειρία που συμβάλλει ουσιαστικά στη διαμόρφωση και ανάπτυξή των νέων.

Μια επένδυση που αφήνει το δικό της αποτύπωμα στην οικονομική περιφερειακή ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας φροντίζει ώστε να δημιουργήσει κάτι ακόμα μεγαλύτερο, όταν η συζήτηση έρχεται στη δημιουργία ευκαιριών και στην κατάρτιση μαθητών.

Η Ελληνικός Χρυσός επενδύει στη νέα γενιά και συνεργάζεται με την επιστημονική κοινότητα, προάγοντας την καινοτομία, την έρευνα και τη γνώση σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με τη μεταλλευτική δραστηριότητα.

«Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη»

Το πρόγραμμα «Μικροί Επιστήμονες στο Δήμο Αριστοτέλη» σχεδιάστηκε για παιδιά και νέους του Δήμου Αριστοτέλη, από την επιστημονική ομάδα της eduACT με την υποστήριξη της Ελληνικός Χρυσός, δίνοντας πρόσβαση σε εξειδικευμένη γνώση υψηλού επιπέδου και σε μία ξεχωριστή μαθησιακή εμπειρία που εξασκεί τον νου και προάγει την αναλυτική σκέψη.

Στόχος του προγράμματος είναι η έμπνευση των μαθητών καθώς και η ενδυνάμωση της διάθεσής τους να ανακαλύψουν την δύναμη της γνώσης και να καλλιεργήσουν τις ατομικές τους δεξιότητες και τα ταλέντα που θα τους καταστήσουν πολίτες του κόσμου.

Μέσα από καινοτόμες εκπαιδευτικές μεθόδους που καλλιεργούν τη γνώση μέσα από το παιχνίδι, τα παιδιά και οι νέοι του Δήμου Αριστοτέλη έχουν την ευκαιρία να αγαπήσουν την επιστήμη και τις νέες τεχνολογίες, ενώ αναπτύσσουν ποικίλες κοινωνικές δεξιότητες που σχετίζονται με τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων, την ενίσχυση της κριτικής σκέψης, την ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησης, την αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας.

Μπες στο www.tosopolytima.gr και μάθε περισσότερα για την αξία των ορυκτών και πώς η Ελληνικός Χρυσός μεριμνά για την υπεύθυνη εξόρυξή τους και επενδύει στην τοπική κοινωνία.

[ΠΗΓΗ: http://www.enikos.gr, 14/5/2019]