ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ « ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΤΟΥ Ε. ΒΑΡΛΑΜΗ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η λειτουργία της έκθεσης « Το ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ για όλους» του Ε. Βαρλάμη και η παράλληλη τρισδιάστατη προβολή της ταινίας του Δ. Καλαϊτζή «ΦΩΣ ΜΟΝΑΧΟΙΣ ΑΓΓΕΛΟΙ».

Ήδη έχουν ξεκινήσει από το Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού οι οργανωμένες ξεναγήσεις αντιπροσώπων θεσμικών φορέων που θα συμβάλουν στο να γίνει ακόμα πιο γνωστό το έργο αυτό της δημοτικής αρχής που σκοπεύει στην αναβάθμιση όλης της περιοχής μας.

Στην πρόσφατη ξενάγηση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Γιώργος Ζουμπάς, η Πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, η Πρόεδρος του συλλόγου Επαγγελματιών Αϊβαζίδου Κλεοπάτρα, οι εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Ουρανούπολης κυρίες Στάθα Αδαμοπούλου και Ρήγα Μαρία, η Πρόεδρος του λαογραφικού συλλόγου «Καγκελευτός» κα Στέλλα Κάρλα και οι εκπρόσωποι του, η κα Φωτεινή Ναούμ Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Κλειγένης» και οι εκπρόσωποι του καθώς και ο Πρόεδρος ενοικιαζομένων δωματίων Ενεχηλίδης Μάκης.

Η ξενάγηση έγινε από τους επιμελητές της έκθεσης κ.κ. Παύλο Τροχόπουλο και Αστέριο Νένο.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των εγκαινίων που έγιναν στις 13 Απριλίου καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται τη μεγάλη αυτή έκθεση και την τρισδιάστατη προβολή αποκομίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και η πρόεδρος του Αριστοτέλειου Πολιτιστικού Κέντρου κα Ελένη Παναγιωτοπούλου, είναι πολύ σημαντικό η μεγάλη αυτή προσπάθεια να “αγκαλιαστεί” από τους τοπικούς φορείς γιατί είναι ένα έργο όχι μόνο για τους κατοίκους του Δήμου Αριστοτέλη, αλλά για όλη την Ελλάδα και για ολόκληρο τον κόσμο. Ήδη ετοιμάζονται τα διαφημιστικά φυλλάδια σε διάφορες γλώσσες για να γίνει η σωστή ενημέρωση των ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής.

Για τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης και τις ώρες προβολών της ταινίας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2377021130 και 2377021121 , Δευτέρα έως Πέμπτη 08:30 έως 15:30, Παρασκευή 08:30 έως 19:30, Σάββατο και Κυριακή 11:00 έως 19:00. ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ.

[ΠΗΓΗ: http://aetoshal.blogspot.com, 14/5/2019]