«Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ»

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct- Χαλκιδικής διοργάνωσε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Η Ευρώπη αλλάζει την Χαλκιδική ” σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Νέας Καλλικράτειας και την Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής.

Μέσω του προγράμματος LEADER που υλοποιεί η Αναπτυξιακή Εταιρεία Χαλκιδικής παρουσίασε επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Χαλκιδική τα τελευταία 20 χρόνια στον αγροτικό και το τουριστικό τομέα που αποτελούν και τους πυλώνες ανάπτυξης της Χαλκιδικής συγχρόνως έδωσε λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα για τη προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Στην συνέχεια το Europe Direct- Χαλκιδικής, διάνειμε στο κοινό ενημερωτικά φυλλάδια, με ευρωπαϊκό περιεχόμενο, ενισχύοντας την πληροφόρηση και την κινητικότητα του ακροατηρίου.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες να ενημερωθούν για τα οφέλη των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της ΕΕ στην ανάπτυξη του τόπου τους και να αποτελέσει αυτή η ενημέρωση ακόμα ένα εργαλείο προτροπής συμμετοχής των πολιτών εν όψει Ευρωεκλογών

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 28/2/2019]