ΛΑΡΚΟ: ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ-ΦΥΓΕΙ ΟΙ …ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ!!

Όπου φύγει-φύγει τα διοικητικά στελέχη της ΛΑΡΚΟ μπροστά στον κίνδυνο απόδοσης ποινικών ευθυνών για την διαχείριση της εταιρείας!!

Με ανακοίνωση-καταγγελία συνεργαζόμενοι με την εταιρεία αποκαλύπτουν τι ακριβώς συμβαίνει στην εταιρεία που “πνέει τα λοίσθια” και βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο να μπεί λουκέτο και πάνω από 1500 εργαζόμενοι να χάσουν την δουλειά τους!!

Δείτε….

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισες και συνάδελφοι, η λίστα αποχωρήσεων από τη ΛΑΡΚΟ μεγαλώνει επικίνδυνα. Πρώτος ο Μανής, διευθυντής του μεταλλείου Ευβοίας, λάκισε… Ακολούθησε ο Ξενίδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας μας. Λάκισε… Ρένεσης, πρόεδρος του Δ.Σ. παραιτήθηκε, δεν βρήκε άλλον η κυβέρνηση και δεν λάκισε. Όμως πολύ το θέλει. Ντέμος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, λάκισε… Γούλας Γεώργιος, διευθυντής του μεταλλείου της Εύβοιας, φεύγει λέει γιατί πρέπει να πάει στην Πορτογαλία και απεμπολή το διευθυντιλίκι. Όλοι αυτοί συνάδελφοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: Είναι επιλογή της κυβέρνησης, της οποίας ο αρχηγός κος Τσίπρας έχει διαβεβαιώσει για την συνέχεια της λειτουργίας της επιχείρησης υπό ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ.

Κύριε πρωθυπουργέ, εάν η κατάντια της ΛΑΡΚΟ η σημερινή είναι αυτό που πρεσβεύετε, σου λέμε ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Οι επιλογές σας ήταν και είναι καταστροφικές για την εταιρία, κύριε πρωθυπουργέ της Ελλάδας. Όλες οι επιλογές σας, με βάση την κατάντια της εταιρίας δείχνουν ένα μόνο πράγμα: ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ έχουν οδηγήσει την εταιρία μας στον ΓΚΡΕΜΟ. Η εικόνα του μεταλλείου κύριε πρωθυπουργέ πιστοποιεί τα λεγόμενά μας, τα παραγωγικά αποτελέσματα του εργοστασίου ΣΕΛ είναι οι καθρέπτες της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ των στελεχών σας. Και για να είμαστε καθαροί, αφού είσαι ο κυβερνήτης της χώρας, γιατί δεν ζητάς από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους να το ψάξουν λίγο, μήπως δεν είναι ανίκανοι αυτούς που διόρισες, μήπως είναι κάτι πολύ χειρότερο;

Δεν είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι, είμαστε εργαζόμενοι που από ό,τι φαίνεται σε λίγο θα είμαστε νούμερα στις λίστες ανεργίας του ΟΑΕΔ. ΖΗΤΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο.

Συνάδελφε, πρόεδρε του σωματείου, καλά τα πας. Όμως συνάδελφε εάν το ενδιαφέρον σου για την ΛΑΡΚΟ εξαντλείται στο να κάνεις δύο-τρία Σαββατοκύριακα, ψάξου λίγο, σφίξου, μπορεί να τα καταφέρεις εάν δεν τους ενοχλείς να τα κάνεις και τέσσερα. Όμως μέχρι πότε;;;

[ΠΗΓΗ: http://eviatoday1.blogspot.com, 15/2/2019]