ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ

Το τερμάτισε πάλι το όργανο….

Πήρε είδηση και η κα Πουλημένη την τραγωδία της Βραζιλίας και αποφάσισε να κινδυνολογήσει ΚΑΙ αυτή για το φράγμα Κοκκινόλακα.

Σε άρθρο της στο alterthess.gr ξεδιπλώνει όλη την επιχειρηματολογία περί επικίνδυνων αποβλήτων, ρύπανση υπόγειων υδάτων, χύδην μεταφοράς, κ.λπ., κ.λπ….

Δεν θα μπορούσε βέβαια ως συνεπής antigold να μην ψέξει και το Υπουργείο που «κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. (Αλήθεια, τι συμβαίνει εκτός του ότι το Υπουργείο δεν δίνει άδειες;;;)

Αλλά διαβάστε και ένα δημοσιογραφικό λαβράκι της κας Πουλημένης:

«Ειδικά στο θέμα της κατασκευής του φράγματος μεταξύ των υπηρεσιών του Υπουργείου επικρατεί πλήρης σύγχυση. Ενώ η μία υπηρεσία εγγράφως αναφέρει όλες τις παρεκκλίσεις στις οποίες έχει προβεί η εταιρεία αναφορικά με την κατασκευή του φράγματος (η επάρκεια του συστήματος στεγάνωσης, η έλλειψη αργυλικού [sic] φραγμού, η λήψη μέτρων για ενδεχόμενο σεισμού ή αστοχίας του υλικού κ.α.) αλλά και σε σχέση με την επικινδυνότητα των αποβλήτων άλλη υπηρεσία του ίδιου Υπουργείου διαβεβαιώνει ότι όλα βαίνουν καλώς».

Αλήθεια; Γι’ αυτό λοιπόν καθυστερούν οι άδειες; Επειδή οι υπηρεσίες του Υπουργείου δεν συμφωνούν μεταξύ τους; «Κακό» υπουργείο… Θα σε μαλώσω…

Επίσης μας πληροφορεί η κα Σταυρούλα πως στην Χαλκιδική έχει γίνει κάποιο μεγάλο περιβαλλοντικό ατύχημα:

«Όσο δεν σταματάει η επικίνδυνη δραστηριότητα της εταιρείας τόσο περισσότερο το θέμα θα περιπλέκεται στα γρανάζια μιας σκόπιμης γραφειοκρατικής διαδικασίας δίχως τέλος. Μέχρι το επόμενο περιβαλλοντικό ατύχημα που, όπως μας θυμίζει η πρόσφατη τραγωδία στην Βραζιλία, θα είναι πολύ αργά […]»

Πότε ρε παιδιά είχαμε περιβαλλοντικό ατύχημα; Και μάλιστα τέτοιας έκτασης που μας το θυμίζει η Βραζιλία; Που είμασταν εμείς; Μόνο η κα Σταυρούλα το πήρε είδηση;