ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Μπήκαμε σίγουρα σε προεκλογική περίοδο… Σημάδι σίγουρο η υπερδιαφήμιση του έργου της δημοτικής αρχής, η οποία συνοδεύεται και με τις συνήθεις φωτογραφίες με τα περισσά χαμόγελα. Και βέβαια με την παρουσία του νέου υποψηφίου δημάρχου κου Τσακνή.

Τα έργα αφορούν:

  • Πιλοτική Δράση «Εμαυτίων» Διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του Γυμνασίου της Δ.Κ. Ιερισσού του Δήμου Αριστοτέλη, Υποέργο: «Κατασκευή Γηπέδων Μπάσκετ- Βόλεϊ στο Γυμνάσιο Δ.Κ. Ιερισσού.», με προϋπολογισμό μελέτης 50.863,79 ευρώ και χρόνο περαίωσης τους πέντε (5) μήνες. Η χρηματοδότηση του έργου είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Παιδείας.
  • «Αποκατάσταση Υδρευτικής Γεώτρησης Νεοχωρίου στη θέση Ραφτάδικο», με προϋπολογισμό μελέτης 65.000 ευρώ και χρόνο περαίωσης τους δύο (2) μήνες. Η χρηματοδότηση είναι από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, του Υπουργείου Υποδομών.

Το περίεργο είναι πως επί μία τετραετία δεν κουνιόταν φύλλο… Άντε, να κουνιόταν ελάχιστα… μην κατηγορηθούμε και για μηδενιστές… Βάζω στοίχημα πως από τώρα μέχρι και τις εκλογές θα υπάρξει υπερδραστηριοποίηση της δημοτικής αρχής και ότι δεν έκανε σε 4 χρόνια θα το κάνει σε 4 μήνες… Με την αναλογούσα προβολή, βεβαίως, βεβαίως…