ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13 ΚΑΙ ΤΟ “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ…” ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΚΛΩΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑ FAKE NEWS & STORIES!

Ιστορικές οι μέρες που ζούμε για την διαρκώς αναπτυσσόμενη κάστα των “FAKE NEWS &  STORIES”.

Ένας από τους πρωτεργάτες αυτής της ιδιόμορφής κοινότητας διασποράς ψευδών ειδήσεων και ανυπόστατων ερμηνειών και σεναρίων, που δεν είναι άλλο από το “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων” εντόπισε μιμητή του!

Η εντυπωσιακή ανακάλυψη – αποκάλυψη έγινε μέσω twitter, κατά την οποία είναι εμφανής και η ενόχληση του antigoldgr.org ως προς αυτή την εξέλιξη. Δεν είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε την ανασφάλεια που αισθάνθηκε το “παρατηρητήριο…”, καθώς είναι γνωστό πως το εμπιστευόμαστε για την ψυχαγωγία και όχι για την ενημέρωση μας.

Πάντως κατά την ταπεινή μας γνώμη, το “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων” δεν πρέπει να φοβάται τον ανταγωνισμό, καθώς η ιστορία έχει αποδείξει πως διατηρεί το προβάδισμα ψεύδους και τοξικής φαντασίας σε πάρα πολλές κατηγορίες.

Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στο πάμπλουτο παρελθόν του, καθώς η τελευταία ανάρτηση του συνιστά τεκμήριο αποκλειστικότητας των αερολογιών που αυτόκλητα χαρακτηρίζει ως… καταγγελία προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ο τρόπος μάλιστα που επιχειρεί να χειραγωγήσει τους αναγνώστες ως προς την βασιμότητα της αερολογίας του είναι ξεκαρδιστικός, αφού παραπέμπει σε αξέχαστες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου με ολίγη όσο και αναγκαία (για εκείνο…) οσμή μακαβριότητας:

“…πορτοκαλιά νερά, μαύρα νερά, άσπρα νερά, μπαζωμένα ρέματα, δρόμοι καλυμμένοι με ένα παχύ γκρίζο στρώμα τελμάτων εμπλουτισμού. Η «ανάπτυξη» που ήρθε στην Ολυμπιάδα φέρνει μαζί της αρρώστια και θάνατο…”

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com, 13/11/2018]