ΜΠΟΡΕΙ Ο ΖΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ 200 ΛΕΞΕΩΝ;

Κι όμως μπορεί… Και βέβαια, μόνο στον «ΤΥΠΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»…

Η είδηση είναι πως εγκαινιάστηκε το νέο κοινοτικό κατάστημα των Νέων Ρόδων. Ωραία μέχρι εδώ… Και τώρα αρχίζει το λιβανιστήρι στην δημοτική αρχή Ζουμπά: «Ήταν ένα έργο το οποίο παρέμενε ημιτελές τα τελευταία 20 χρόνια. Η παρούσα Δημοτική Αρχή ολοκλήρωσε το έργο, προϋπολογισμού 300.000 ευρώ»!!! Μα τι λέτε… Έκανε τέτοιο τεράστιο έργο η «παρούσα δημοτική αρχή»; Δύο έργα τέτοιου βεληνεκούς έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια… Η ζεύξη Ρίου- Αντιρρίου και η ολοκλήρωση του δημοτικού καταστήματος Νέων Ρόδων!

Προφανώς θα προστεθεί στο πολύ μακρύ κατάλογο έργων που θα παρουσιάσει η δημοτική αρχή Ζουμπά για να διεκδικήσει την ψήφο μας στις επερχόμενες εκλογές (αν βέβαια κατέβει στις εκλογές…), μαζί με την αδελφοποίηση με τον Δήμο Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας και την συζήτηση με τον κο R. Venchiarutti, δήμαρχο του Ιζέο στην Ιταλία…

Σε αυτή την είδηση, λοιπόν, των 200 λέξεων, εμφανίζονται τρεις φωτογραφίες: Στην μία ο κος Ζουμπάς παρακολουθεί με κατάνυξη τον ιερέα κατά τον αγιασμό του κοινοτικού καταστήματος, στην δεύτερη κόβει την κορδέλα των εγκαινίων ομού μετά της κας Σοφίας Ισαακίδου, προέδρου της τοπικής κοινότητας, και στην τρίτη εκφωνεί τον καθιερωμένο δεκάρικο λόγο-κονσέρβα των εγκαινίων.

Είναι δυνατόν  ο «ΤΥΠΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ» να δέχεται εκτός από χορηγούμενες καταχωρήσεις, και χορηγούμενα ρεπορτάζ;;;

Τουλάχιστον να ξέρουμε το προεκλογικό όχημα της αρχής Ζουμπά στα τοπικά ΜΜΕ…