Ο «ΜΑΡΤΥΡΑΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…

Να ξεκινήσω από την προσπάθεια αποπροσανατολισμού που επιχειρεί το antigold “omniatv.com”, που έχει αναλάβει εργολαβικά τη μετάδοση της δίκης για την καταδρομική επίθεση στο εργοτάξιο της Ελληνικός Χρυσός τον Φλεβάρη του 2013. Ο υπέρτιτλος της χθεσινής ανάρτησης (22/10) γράφει «Δίκη Σκουριών – 2η δικάσιμος: “Η εταιρεία μου είπε να καταδείξω ενόχους”», ενώ μέσα στο κείμενο υπάρχει μεσότιτλος «Υπόδειξη ενόχων από την εταιρία security της Eldorado Gold».

Όπως καταλαβαίνετε, άλλο «η εταιρεία», που το μυαλό όλων πάει φυσικά στην Ελληνικός Χρυσός, και άλλο η «εταιρία security»….

Πάμε και στον περίφημο μάρτυρα που δήλωσε πως δεν ξέρει αν η επίθεση και ο εμπρησμός ήταν προβοκάτσια της Ελληνικός Χρυσός (!!!), όταν τον ρώτησε ο συνήγορος, αφού ο ίδιος είχε δηλώσει πως η φωνή  ενός καταδρομέα του θύμιζε κάποιον εργαζόμενο…

Ο ίδιος -κοίτα σύμπτωση- δήλωσε πως η εταιρεία που δούλευε, η security της Eldorado Gold υπέδειξε στους εργαζόμενους να καταδείξουν στις καταθέσεις τους ως ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης τον Λάζαρο Τόσκα, τη Μαρία Καδόγλου, και τον Απόστολο Παπαγεωργίου.

Ο ίδιος μάλιστα, -πάλι κοίτα σύμπτωση- δέχθηκε μήνυση από την εταιρία security όταν τα είπε όλα αυτά.

Και για να κλείσουμε τον κύκλο των συμπτώσεων, ο ίδιος μάρτυρας ανέφερε ότι στους αστυνομικούς έλεγε διαφορετικά πράγματα από αυτά που τελικά γράφτηκαν στην αρχική του εξέταση.

Συγνώμη, αλλά πολλές οι συμπτώσεις για το ίδιο άτομο…

Λέω να αφήσω τα συμπεράσματα στην διακριτική ευχέρεια των -μη παρωπιδικών- αναγνωστών…