Μ. ΠΑΝΑΓΙΑ: ΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΕΡΒΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ANTIGOLD?

Τις τελευταίες ώρες μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης κάτοικοι της Μ. Παναγίας διαμαρτύρονται για ακόμη ένα κρούσμα μεροληψίας της νυν δημοτικής αρχής υπέρ των πολέμιων της μεταλλευτικής δραστηριότητας στην ΒΑ Χαλκιδική.

Όπως γράφτηκε λοιπόν χθες στο f/b από κατοίκους της Μ. Παναγίας από τα μεγάφωνα του κοινοτικού καταστήματος έγινε πριν το κλείσιμο του ανακοίνωση – υπενθύμιση της αθλητικής δράσης “Ξεσκουριάζω”, η οποία χρησιμοποιείται κάθε χρόνο τέτοια εποχή από τους antigold για την προώθηση της επιχειρηματολογίας τους.

Αυτή η υπενθύμιση δεν θα ενοχλούσε κανένα όπως οι ίδιοι οι κάτοικοι υποστηρίζουν, αν την προηγούμενη εβδομάδα γινόταν από τα ίδια μεγάφωνα μια ανακοίνωση – υπενθύμιση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών με αφορμή το σχετικό δημοψήφισμα στα Σκόπια.

Όπως αναφέρεται, ενώ τέθηκε το ανάλογο αίτημα προς την δημοτική αρχή, τελικά δεν έγινε δεκτό δημιουργώντας δικαιολογημένα αίσθημα μεροληψίας με αυτό που έγινε χθες υπέρ της antigold δράσης πέριξ του μεταλλείου των Σκουριών

Για να είμαστε ειλικρινείς δεν νιώθουμε καμία έκπληξη, αφού είναι γνωστή έστω και έμμεσα η θέση της νυν δημοτικής αρχής για το Σκοπιανό ζήτημα, αλλά και η… κλίση της σε ότι φέρει την σφραγίδα των antigold. Απλά περιμένουμε μέχρι την λήξη της θητείας της, να μάθουμε ποια άλλη υποδομή, εκτός από δημοτικές πινακίδες και μεγάφωνα είναι ρεζερβέ για την antigold συλλογικότητα.

Θα κλείσουμε την ανάρτηση μας με την ίδια φράση που χρησιμοποίησε κάτοικος της Μ. Παναγίας: “Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες”…  Ας το προσπαθήσουμε συλλογικά και ας είναι σε πείσμα κάποιων που αρέσκονται σε διακρίσεις.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com, 6/10/2018]