ΜΑΥΡΟΛΑΚΚΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ: OTAN TO “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ…” ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΣΚΑΒΕΙ!!!

Δεν είναι η πρώτη φορά, (και σίγουρα ούτε η τελευταία…) που το εν λόγο ιστολόγιο πέφτει στον λάκκο των ψευδών ειδήσεων, που είτε το ίδιο, είτε οι ενσωματωμένοι παπαγάλοι σκάβουν – αναπαράγουν με στόχο να πλήξουν την μεταλλευτική δραστηριότητα.

Έτσι και την Κυριακή που μας πέρασε το antigoldgr.org (κατά κόσμον “παρατηρητήριο κατά των μεταλλευτικών δραστηριοτήτων”) εμφάνισε στοtwitter τον ποταμό Μαυρόλακκα της Ολυμπιάδας με μαύρο νερό…  

Για “κακή” τους τύχη, ο πρόεδρος της κοινότητας Ολυμπιάδας Γιάννης Πετράκης πήγε αμέσως στον Μαυρόλακκα και τον φωτογράφισε κατά μήκος της κοίτης του που είναι από το μεταλλείο της Ολυμπιάδας μέχρι και τις εκβολές του στην θάλασσα.

Η πραγματικότητα όπως πάντα ήταν τελείως διαφορετική από την επιθυμητή – εικονική των antigold και οι εικόνες που αποτυπώθηκαν επί της ουσίας, τους αποστόμωσαν μέχρι την επόμενη fake επινόηση τους.

Είχε προηγηθεί και η δημοσίευση από το metalleiachalkidikis της απόφασης των επιθεωρητών και ελεγκτών του ΥΠΕΝ, σύμφωνα με την οποία δεν τεκμηριώνεται καμία περιβαλλοντική ζημιά στην ευρύτερη περιοχή τόσο από την επενδυτική όσο και την μεταλλευτική δραστηριότητα της “Ελληνικός Χρυσός” με βάση ένα κατατεθέν αίτημα από την κίνηση “Συλλόγων και Πολιτών του Ν. Χαλκιδικής” που απαιτούσε την λήψη σχετικών δράσεων από την πολιτεία επειδή… έβλεπε ζημιές και καταστροφές παντού!

Δύο ηχηρότατα ραπίσματα που γκρέμισαν την antigold προπαγάνδα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο! H ζωή και η πραγματικότητα είναι πάντα αμείλικτες με το ψέμα… Αργά ή γρήγορα!

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.com/, 9/10/2018]