Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΡΝΑΙΑΣ (Μ.Ο.Α.) ΑΡΝΑΙΑΣ

Ο κος Παντελής Κ. Ζωγράφος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες και όχι μόνο, για μια βραδιά αφιερωμένη στον Μουσικοχορευτικό Όμιλο Αρναίας:

«Αγαπητοί μου φίλοι, μέλη που αγαπήσατε, ή αγαπάτε ακόμα αυτό το παλαιότερο Μουσικογυμναστικό Όμιλο της Αρναίας Χαλκιδικής και όχι μόνο, με διάρκεια από την ίδρυση του, 105 χρόνια (1913μέχρικαισήμερατο έτος2018), συνεχούς προσφοράς στον τόπο μας και στη Χαλκιδική, αλλά και στην Ελλάδα όμως γενικά.

Είναι ο σύλλογος που τον ίδρυσε ο Αείμνηστος και Μακαριστός Ιεράρχης της Αρναίας, –Λιαρίγκοβης τότε–, και της περιοχής, κυρός Σωκράτης Σταυρίδης, το έτος 1913 σε δύσκολους καιρούς.

Παρακαλείσθε λοιπόν, να προσέλθετε την Συγκέντρωση που σας καλώ, την 6ην Οκτωβρίου 2018, ημέρα Σάββατο και ώρα 18.00,στο κέντρο ”ΕΛΒΕΤΙΑ” της Αρναίας με σκοπό να θυμηθούν οι παλαιοί και να ενημερωθούν οι νέοι.

Οφείλω να ομολογήσω, ότι την απόφασή μου αυτή την πήρα ύστερα από μεγάλη σκέψη και τόλμη, καθ΄ ότι, όλη σχεδόν την ζωή, την προσέφερα και αγωνίστηκα, για την πρόοδο και προβολή του αγαπημένο μου ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝΑ”

Θα σας παρουσιάσω, όλη την Ιστορική διαδρομή που έχω γράψει σε βιβλίο με φωτογραφίες και γεγονότα όλων των ετών, καθώς και ονόματα, όλων των Διοικητικών Συμβουλίων του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καταστάσεις ποδοσφαιριστών και όλων των άλλων αθλητών Στίβου καθώς και τον Καλαθοσφαιριστών. Τους παράγοντες και φίλους όλων των αθλημάτων, καθώς και τους Προπονητές όλων των εποχών.

Θα γίνει κριτική και συζήτηση, για όποιο θέμα θέλει κάποιο μέλος, ή παράγοντας, πάντοτε με καλοσύνη και πραότητα, χωρίς σκληρές αντιπαραθέσεις και κατηγορίες.

– Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΕΝΩΝΕΙ –

Με τιμή και Εκτίμηση – Παντελής Κ. Ζωγράφος»

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.com, 5/10/2018]