Ο «ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ! ΕΥΓΕ ΣΤΕΛΙΟ…

Με μια απαράδεκτη ηθικά, πολιτικά και δημοσιογραφικά ανάρτησή του, ο κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Στέλιος Νικητόπουλος, δικαιολογεί την επίθεση της «Αναρχικής Συλλογικότητας Ρουβίκωνας» στην Καναδική πρεσβεία με ένα ατράνταχτο επιχείρημα: Η «καταστροφή» που προκάλεσε ο Ρουβίκωνας στην τζαμαρία της πρεσβείας, λέει, είναι μικρότερη από την «καταστροφή» που προκαλεί η Eldorado !!! Και για του λόγου το αληθές παραθέτει και δυο φωτογραφίες… Μια με τα σπασμένα τζάμια από την πρεσβεία και μια από τον πυθμένα του ταμιευτήρα απόθεσης πριν στρωθεί με τα στεγανωτικά υλικά. Μια τέτοια ανάρτηση ή ανεγκέφαλος θα πρέπει να είσαι για να την ανεβάσεις, η απελπιστικά παρωπιδικός.

Δεν πέρασε βέβαια ούτε στιγμή από το μυαλό του στρατευμένου antigold δημοσιογράφου πως η πράξη του Ρουβίκωνα είναι κοινωνικά και δημοκρατικά απαράδεκτη ακόμα και για το συριζαϊκό καθεστώς, όπως δείχνει και η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ που καταδικάζει την επίθεση. Δεν του πέρασε από το μυαλό πως αύριο αν κάποιος κάνει κάτι που δεν αρέσει στα καλόπαιδα του Ρουβίκωνα, μπορεί να έρθουν ανενόχλητα σπίτι του να κάνουν ντου, αφού και πάλι ατιμώρητοι θα μείνουν. Το υπαινίχθηκε και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κα Παπακώστα, η οποία δήλωσε «να αφήσουν την Ασφάλεια και την Προστασία του Πολίτη στους φύλακες οι οποίοι έχουν γνώση…».!!!

Εκτός και αν ο Στέλιος ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε εμείς για τον Ρουβίκωνα…

Για να κλείνω, όμως, να θυμίσω πως αυτό είναι ένα λαμπρό παράδειγμα από αυτό που λέμε «δημοσιογραφία του κ@λου» – για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους…