ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΑΛΛΑ-ΑΝΤΙ-ΑΛΛΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΟ…

Αρίστευσε και πάλι ο κος Σαράντης Δημητριάδης, γνωστός και ως ομότιμος καθηγητής γεωλογίας ΑΠΘ, κατορθώνοντας το ακατόρθωτο!

Σε άρθρο του για την συμβολή των ορυκτών καυσίμων στο φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής, βρήκε «λίγο» τον καθηγητή φυσικής της ατμόσφαιρας, τελευταίο διευθυντή του National Geographic στην Ελλάδα πριν σταματήσει η έκδοσή του, αλλά και ακαδημαϊκό Χρήστο Ζερεφό, και «λίγη» την κ. Εμμανουέλα Δούση, αναπληρώτρια καθηγήτρια Διεθνών Θεσμών στο ΕΚΠΑ και Δ/ντρια του Εργαστηρίου Ευρωπαϊκής Ενοποίησης και Πολιτικής, διότι σε συνεντεύξεις τους δεν καταφέρθηκαν κατά της εξόρυξης υδρογονανθράκων όσο θα ήθελε ο κος Δημητριάδης,

Αλλά το βραβείο του απονέμεται για άλλο λόγο… Κατάφερε στο ίδιο άρθρο να χώσει και προπαγάνδα κατά της εξόρυξης χρυσού!!!

«Αφήνω που ο ίδιος αυτός φέρελπις νέος επιστήμονας μας επιβεβαίωσε πως στη βόρεια Ελλάδα, κάπου δηλαδή στην πέρα χώρα, έχουμε -τρομάρα μας- (εκτός από λιγνίτες και χρυσό) και σπάνιες γαίες. Χαράς λοιπόν ευαγγέλια για τους εκεί, υπερβόρειους ιθαγενείς».

Τώρα αυτό με τους ιθαγενείς, αν δεν ήμουν εξοικειωμένος με το άθλιο χιούμορ του ομότιμου, μπορεί να το εξελάμβανα και ως προσβολή…