ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ Ε.Μ.Π. ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΖΟΥΜΠΑ; Ε;…

Μια ακόμα επική ανάρτηση στο antigoldgr.org(ιο)….

«Πολυάριθμο επιστημονικό κλιμάκιο από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έκανε την εμφάνιση του στη Στρατονίκη προχθές, 11 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος Αριστοτέλη δεν ήταν ενήμερος για την επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΜΠ. Δημιουργείται το ερώτημα με τίνος πρωτοβουλία (και έξοδα) ήρθε εδώ το ΕΜΠ, η απάντηση στο οποίο έχει ιδιαίτερη σημασία. Και αυτό γιατί στα 18 χρόνια που γίνεται εξόρυξη κάτω από τον οικισμό Στρατονίκης, αρχικά από την TVX και εν συνεχεία από την Ελληνικός Χρυσός, κάθε φορά που ασχολήθηκε  με το ζήτημα το ΕΜΠ ήταν για να δώσει επιστημονικό άλλοθι στη συνέχιση της εξόρυξης».

Να τιμωρηθούν πάραυτα οι επιστήμονες του ΕΜΠ διότι ήρθαν στην Στρατονίκη αφενός χωρίς να ενημερώσουν τον Τόλη ποιος τους κάλεσε, και δεύτερον επειδή –όπως έμαθε ο Τόλης ρωτώντας τον συναγωνιστή Ζουμπά–, δεν τους κάλεσε ο Δήμος…

Και αυτό το ΕΜΠ, όλο γνωματεύσεις που δεν μας βολεύουν βγάζει… Δεν είναι σαν το «καλό» ΑΠΘ με την περίφημη Επιτροπή Περιβάλλοντος που κατηύθυνε τότε ο «κόκκινος πρύτανης» Μυλόπουλος (πριν εξαργυρώσει τους αγώνες και βολευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ)….

Να τιμωρηθούν λοιπόν πάραυτα, αυτοί από το ΕΜΠ… Ποιος ξέρει ποιος τους κάλεσε…