Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΧΤΑ!!!

Μεταξύ των πολλών δικογραφιών που έχουν έρθει στη βουλή κατά υπουργών (Καμμένου, Κοτζιά, Γαβρόγλου, Σκουρλέτη), εμφανίστηκε ακόμη μία που αφορά τον πρώην υπουργό και πρώην δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα, κατόπιν μήνυσης του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα, με θέμα την μεταβίβαση των μεταλλείων Κασσάνδρας.

Να θυμίσουμε πως ο Ντάσκας εμφανίστηκε το 2017 μάρτυρας υπεράσπισης στο πλευρό του Καμμένου, σε αγωγή του που ζητούσε 1 εκ ευρώ, από τον Σταύρο Θεοδωράκη ως ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας και κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη, για άρθρο σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Επίσης με άρθρα του υπερσιζόταν τον κο Καμμένο στην υπόθεση «Λυντσάρετε τονΠάχτα»….

Γιατί άραγε επιλέχθηκε η συγκεκριμένη στιγμή να επανέλθει ένα θέμα το οποίο για τον Χρήστο Πάχτα έχει κλείσει δικαστικά; Και μάλιστα με σίγουρο το ότι θα καταπέσει λόγω προηγούμενου;Το μυαλό μου πάει –αναγκαστικά– σε μακιαβελικά σενάρια…

Ο Ντάσκας χρησιμοποιείται ως τρίτος (αν και είναι γνωστός υποστηρικτής του συστήματος Καμμένου) για να πλήξει εκ νέου την αξιοπιστία Πάχτα, λόγω των πληροφοριών που θέλουν τον πρώην δήμαρχο να περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ για την Βόρεια Ελλάδα στις επόμενες εκλογές.

Δεν βλέπω άλλο λόγο για την επαναφορά αυτού του θέματος… Να γίνεται ντόρος, να αναγράφεται το όνομα Πάχτα στις συριζοφυλλάδες ως εμπλεκόμενου σε «σκάνδαλο» και άλλα τέτοια, εντασσόμενα στο καλά στημένο προπαγανδιστικό δίκτυο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που ειδικεύεται στο να σπιλώνει συνειδήσεις…

Αν έχετε κάποια άλλη εξήγηση γι’ αυτή την κίνηση Ντάσκα, την ακούμε ευχαρίστως…