ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ…

Φοβερά ανακλαστικά το Παρατηρητήριο του Τόλη… Είδε γραμμένη στις ειδήσεις τη λέξη «αμίαντος» και αμέσως σκάρωσε άρθρο για «τον αμίαντο στις Σκουριές»!!!

Επειδή –λέει– στο Μάτι γίνεται συλλογή των αμιαντούχων υλικών μετά την καταστροφή, όπως για παράδειγμα των πλακών «Ελενίτ» που χρησιμοποιούνταν ευρέως σε στέγες και στέγαστρα, πρέπει να φροντίσει «το ΥΠΕΝ και τα συναρμόδια υπουργεία (κυρίως το Δημόσιας Υγείας) θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα του αμιάντου [στην Χαλκιδική] με την ίδια και μεγαλύτερη υπευθυνότητα από αυτήν που δείχνουν στην περίπτωση των κατεδαφίσεων στο Μάτι. Γιατί η Αττική και οι κάτοικοί της δεν έχουν κάποια προνόμια τα οποία δεν έχουν ή δεν πρέπει να έχουν άλλες περιοχές της Ελλάδας και οι κάτοικοί τους»!!!

Είδες το άτιμο το ΥΠΕΝ και οι πολιτικές ελίτ… Φροντίζουν τους Αθηναίους να μην πάθουν τίποτα  κι εμάς εδώ στην Χαλκιδική μας έχουν ξεχασμένους … Όπου φτωχός και η μοίρα του… Γι’ αυτό Τόλη κι εμείς ψηφίζουμε Ζουμπά, Ιγγλέζη και ΣΥΡΙΖΑ, να δούμε άσπρη μέρα.. Venceremos ρε γαμώτο… Για το «κίνημα», ρε γαμώτο…

Όπως τα λες Τόλη μου…Σκουριές και Μάτι, «ίδιες περιπτώσεις»… Ολόιδιες…!!!