ΘΑΥΜΑ! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΟΚΤΩ ΕΤΩΝ!!!

Ο Διονύσης Στανίτσας είναι δήμαρχος Ιθάκης. Ιθάκη, αν δεν το γνωρίζετε, είναι το νησί από όπου ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας την εθνοσωτήρια Τρίτη 21 Αυγούστου του 2018 εκφώνησε το περίφημο «διάγγελμα» για την έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια.

Και ενώ σύσσωμος ο ευρωπαϊκός και εγχώριος τύπος (εξαιρούνται τα συριζαϊκά έντυπα) εφιστά την προσοχή και τονίζει πως και μέχρι το 2060 η Ελλάδα θα βρίσκεται σε μια ιδιότυπη υποθήκη, ο δήμαρχος Στανίτσας έχει τελείως διαφορετική γνώμη. Έκανε μάλιστα και δηλώσεις επί του θέματος.

Ο κ. Στανίτσας είπε χαρακτηριστικά ότι «με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, από την Ιθάκη, πιστεύω να λυτρωθεί ο ελληνικός λαός και όλοι εμείς να ησυχάσουμε από αυτά τα πάνδεινα που έχουμε περάσει τα τελευταία οχτώ χρόνια και να δούμε καλύτερες ημέρες»!!!

Αυτό ήταν… Αρκούσε ένα διάγγελμα Τσίπρα και όλα έφτιαξαν… Ο ελληνικός λαός θα λυτρωθεί και τα δεινά μιας οκταετίας περασμένα-ξεχασμένα… Έλα, ρε Αλέξη… Γιατί δεν έκανες το ρημαδοδιάγγελμα πιοι νωρίς; Α, ναι, περίμενες να… «βγούμε από τα μνημόνια». Μάλιστα…

Από δω και πέρα, δεν στοιχίζει τίποτα να κάνεις κανένα διαγγελματάκι ανά εξάμηνο, έ; Αφού κατά Στανίτσα είναι το φάρμακο δια πάσα νόσον και πάσαν μαλακία… Έτσι, όποτε βρίσκουμε τα δύσκολα, μην ξεχνάς, έτσι;